De Woontuin

Luchtvaartstraat - Hasselt

Nieuwbouwproject De Woontuin
Luchtvaartstraat/Zavelvennestraat te Hasselt
Deze 20 energiezuinige appartementen worden verdeeld over 2 afzonderlijke gebouwen. In zowel de Residentie op de Luchtvaartstraat als op de Zavelvennestraat vinden we telkens 10 luxueus afgewerkte BEN appartementen terug met terras, gemeenschappelijke tuin en ondergrondse parkeerplaatsen. Ieder gebouw is op zijn beurt toegankelijk via 2 aparte ingangen met elk hun lift en traphal. Met een aanbod van 1, 2 of 3 slaapkamers variëren de oppervlaktes van 78m2 tot 128 m2.
Men geniet er van een hoog wooncomfort : architecturaal, duurzaam en stijlvol afgewerkt project, volledig afgewerkte en instapklare appartementen, energiezuinig karakter, inplanting rond een centrale groene ruime tuin, unieke locatie : vlakbij de groene omgeving van Bokrijk, Kinderboerderij Kiewit, scholen, openbaar vervoer, invalswegen naar Hasselt en Zonhoven centrum en een vlotte aansluiting met de E313.

Het project is een energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een laag energielabel, de BEN norm (<30) wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen (fotovoltaïsche zonnepanelen voor private toepassing) en een balans-ventilatie type D met warmterecuperatie (waardoor raamroosters worden vermeden, tevens ten gunste van een optimale akostische isolatie van het omgevingslawaai). Hierdoor bekomt de koper een korting op het KI van 50% over een periode van 5 jaar!
De toplocatie, tijdloze architectuur en hoge afwerkingsgraad maakt deze residentie bijzonder aantrekkelijk zowel voor eigen bewoning als voor investeerders.

Prijzen vanaf 235.000 euro excl. kosten.

Alex Vandenwijngaerden
Gedelegeerd bestuurder – verkoop & verhuur + Aankoop projectgronden

E:
M:
0476/922.460

Locatie

Luchtvaartstraat , 3500 Hasselt

routebeschrijving